• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicolai Sabro Hansen

Peter Nymann har fundet ny klub

Peter Nymann har fundet ny klub

Peter Nymann har fundet ny klub efter hans tidligere klub FC Vestsjælland gik konkurs.

Af Nicolai Sabro Hansen

Konkursbegæringen af FC Vestsjælland har fået FC Vestsjælland-spillerne til at kigge andetsteds efter nye klubber. Nu har en af de mere erfarne kræfter på holdet blandt andet fundet ny klub. 

Spilleren, der er tale om, er Peter Nymann, der i den resterende del af sæsonen tærner ud for de gulklædte AC Horsens. Det er hovedpersonen selv ganske tilfreds med:

Læs også: FC Vestsjælland-spiller om truende konkurs: Alle er mærkede

- AC Horsens er en klub med en god organisation, der hører til i toppen af 1. division. Klubben er kendetegnet ved et godt trænerteam og en spændende trup, så det var et naturligt valg, da jeg oplevede en stor interesse fra AC Horsens´ side for at få mig indlemmet i truppen, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Efter en tid med en masse tumult i FC Vestsjælland ser jeg frem til at spille i en klub, der spiller med i toppen af 1. division. Samtidig vil det være en god mulighed for mig i forhold til at vise mig frem i foråret og så må tiden vise om mit ophold i AC Horsens skal forlænges efter sommerpausen. 

Nymann har tidligere spillet for Esbjerg, OB, Sønderjyske og B93, mens han uden for Danmarks grænser har spillet i Djurgården.