• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Lasse Sylvest Mikkelsen

Schjønberg afskåret fra at hente spillere: Det styrer klubejerne

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Der er ikke meget brok at finde hos den nye Vendsyssel-træner, selvom han ikke har så meget at sige om de spillere, han får til rådighed.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Michael Schjønberg var mandag for første gang i år på træningsbanen med sine spillere, der skal kæmpe sig op fra et skuffende efterår.

Den tidligere landsholdsspiller overtog før årets sidste kamp 16. december sidste år, da klubben valgte at fritstille Lasse Stensgaard på grund af skuffende reslutater.

Over for Nordsjyske.dk er Michael Schjønberg klar i spyttet om, at han forventer nye ansigter til holdet, men hvem det bliver, det har han ikke meget medbestemmelse på, fortæller han:

Læs også:En, to, tre, fire, fem målmænd: 1. divisionsklub henter ny keeper

- Der er nogle mennesker, som har købt klubben, og de står bag alle de ting, der sker. De står for, hvem der kommer ind og ud. Der er en grund til, at de har købt klubben, og de vil også bruge klubben. Hvis man arbejder her, så skal man acceptere det.

- Jeg er sikker på, at de nok skal finde det, som vi skal bruge. Ellers må vi trylle lidt og finde på noget andet. Vi kan jo sagtens spille. Det har været meget værre, siger cheftræneren.

Det er tyske Ingo Winther, der står for transfers i Vendsyssel. Han er fodbolddirektør i Core Sports Capital, der ejer aktiemajoriteten i Vendsyssel FF.

Læs også:36-årig stopper vender tilbage til Slagelse

Han er milimeter fra at sikre klubben deres femte målmand i form af tyske Fabian Ehmann, der var med i mandagens træning. 

Vendsyssel FF er i gang med sin anden sæson i træk i 1. division, efter man i sommeren 2019 rykkede ud af Superligaen. Denne sæson har dog været skuffende med en aktuel 10. plads.

Læs også:Stor rokade i Kolding IF: Niki Zimling får ny rolle

Læs også:Officielt: Jens Berthel Askou er ny træner i AC Horsens

Læs også:Ingen Retov: AC Horsens henter Askou hjem fra Færøerne

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus