• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Schwartz om fremtiden: Vi skal finde en løsning

Foto: Getty Images

Ronnie Schwartz er i første omgang klar til at kæmpe videre i Vendsyssel, fortæller han.

Af Oliver Okstrøm

Det har ikke gået alt for nemt for Ronnie Schwartz i de seneste år. Turen til Charlton efter opholdet i FC Midtjylland endte uden den store succes, og det kører heller ikke nemt for den tidligere Superliga-topscorer i 1. divisionsklubben Vendsyssel.

Her er det kun blevet til 67 minutters spilletid i denne sæson. Selv har han dog ikke de store planer om at komme væk og prøve noget andet. Det fortæller han i et interview med Nordjyske.

- Som det ser ud lige nu, så bliver jeg her og kæmper videre. Jeg tror, at klubben har været ude og sige, at vi skal finde en løsning, siger han og fortsætter:

- Men for mig er den løsning i første omgang, at jeg bliver her og spiller videre, lyder det fra Ronnie Schwartz.

Endvidere peger han på, at han er 'sindssygt glad' for at være i klubben, og derfor går tankerne også mere på, at han skal kæmpe sig tilbage på holdet. Det er sådan, det ser ud lige nu - men han nævner da også, at man ikke ved, hvordan fremtiden ser ud.

Han er nu blevet 33 år, og det spiller også ind på, at han ikke er så hurtig til at ville videre. I den forbindelse slår Schwartz også fast, at han ikke er 23 år længere, og derfor har lidt mere tålmodighed nu.

Vendsyssel spiller fredag testkamp forud for forårssæsonen, og her vil Schwartz forsøge at bringe sig tættere på flere spilminutter.

Til kampen får de givetvis også en spiller med 78 Premier League-kampe på CV'et med. Læs mere om det her.