• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Spelmann-hævn: Sønderjyske kom med grimme taler

Foto: Getty Images

Der var tale om god gammeldags karma, mener Hvidovres 36-årige Martin Spelmann.

Af Oliver Okstrøm

Hvidovre fik søndag oprykningen til Superligaen på plads, da Sønderjyske ikke længere kan indhente dem. Derefter var der en klar hilsen til sønderjyderne fra Hvidovre-profilen Martin Spelmann, der måtte lægge øre til lidt af hvert, da de to klubber mødtes for en uge siden.

Det fortæller han om i et interview med Viaplay, som man kan se i toppen af artiklen.

- Tak for kampen til Sønderjyske. De kom her og smadrede vores fest for en uge siden. Og de kom med nogle meget grimme taler og tilråb inde fra omklædningsrummet. Det bider dem i røven nu, siger han og fortsætter:

- Det er karma. Det har givet os brændsel hele ugen. Vi har virkelig været ekstra opsatte og haft den her vrede, at nu skulle vi satme ud og hævne det her, og det får vi gjort. Fantastisk, lyder det fra Martin Spelmann.

Når han ser tilbage på slutspurten i 1. division, så har det også været en voldsom omgang for den tidligere Brøndby- og AGF-spiller.

- Det har været nogle hårde uger mentalt. Man skulle sætte sig op hver evigt eneste uge, og man vidste bare at Sønderjyske havde det her momentum, hvor alt gik deres vej. Selv på dårlige dage, så fik de de point, som de skulle have. Og når vi snublede i det, så var de lige i røven af os, fortæller Spelmann.

Lørdag sikrede Hvidovre sig næsten oprykningen med deres mål dybt inde i overtiden - og det kom så endelig på plads, da et overtidsmål mod Sønderjyske betød, at oprykningen var matematisk sikret.

Hvidovre har desuden udsigt til en ordentlig tur på transfermarkedet nu. Læs mere om det her.