• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Hvidovre-sportschef: Skal finde 4-5 nye spillere

Foto: Getty Images

Nu skal Hvidovre-sportschef Peter Lassen have kuglepennen frem.

Af Oliver Okstrøm

Hvidovre er tilbage i Superligaen efter et fravær på 26 år. Det er med et lavt budget og en sportschef i form af Peter Lassen, der ligeledes fungerer som salgschef i klubben. Han har nu nok at se til med at få holdet på plads til næste sæson.

Det fortæller han i et interview med Viaplay.

- Det er klart, at vi skal have en spillertrup på plads. Vi har otte kontrakter, der udløber. Dem skal jeg i en helvedes fart have på plads, og så skal vi ud og finde en fire-fem nye spillere. Jeg synes, at vi er godt rustede der. Der har jeg haft fat i en del allerede, så det er bare at gøre tingene færdige. Det, håber jeg på, kan ske indenfor kort tid, fortæller Lassen.

Der er dog udsigt til for ham, at han nu bare skal fokusere på det sportslige, da man har fået en sælger ind i klubben.

Han peger desuden på, at der er to, som skal have en ekstra tak efter, at oprykningen til Superligaen er faldet på plads. To gutter, som man ikke hører så meget om, understreger Hvidovre-sportschefen.

- Jeg bliver nødt til at sende et specielt tak til to mennesker, som aldrig bliver nævnt i pressen. Det er altid mig eller (Per red.) Frandsen. Hvis det ikke havde været for Kim Madsen og Martin Krogh-Jensen, der desværre er død, vores formand, så havde vi aldrig nogensinde været her i dag, siger han og fortsætter:

- De har reddet klubben gang på gang, så de skal have en kæmpe stor tak. Det er rigtig meget deres skyld, at vi er her i dag, lyder det fra Peter Lassen.

Hele interviewet kan ses i toppen af artiklen.

Oprykningen kom matematisk på plads, da Sønderjyske smed deres sejr sent mod Næstved: Læs mere om det her.