• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Svarer EfB-ejer: Selvfølgelig møder spillerne op

Foto: Screenshot

Spillerne i Esbjerg fB passer deres arbejde og har ikke bedt om at få ophævet deres kontrakter, slår Spillerforeningen fast.

Af Anders Dehn

Situationen i Esbjerg fB synes mere og mere tilspidset. Spillerne bliver dog ved med at passe deres arbejde, slår direktøren for Spillerforeningen fast over for B.T., efter klubbens ejertalsmand satte hårdt mod hårdt.

Paul Conway, som talsmanden hedder, sagde efter spillernes åbne brev, der indeholdt hård kritik af cheftræner Peter Hyballa, at spillerne måtte komme til ham, hvis de ikke kunne arbejde sammen med træneren.

- Så snakker vi om det, og hvis de ønsker at afbryde samarbejdet, så gør vi det. Hvis vi altså kan blive enige om, at det skal ske uden økonomisk kompensation, sagde han til JydskeVestkysten.

Han afviste samtidig, at han var bekymret for, om EfB ville få problemer med at stille hold.

Hos Spillerforeningen slår direktør Michael Sahl Hansen fast, at spillerne fortsætter med at gå på arbejde og ikke har bedt om at få deres kontrakter ophævet.

- Spillerne møder selvfølgelig op til træning, og der er ikke nogen, der har bedt om at blive løsrevet fra deres kontrakter, lyder det fra Michael Sahl Hansen til B.T.

Paul Conway var stærkt utilfreds med, at spillerne havde sendt en åbent brev, hvori de udtrykte mistillid til cheftræner Peter Hyballa. Læs mere om ejertalsmandens reaktion her og læs hele brevet her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020