• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Tidl. PL-dansker: Følte jeg ville få et gennembrud

Foto: Getty Images

Tidligere Newcastle-dansker troede virkelig på, at han stod til et stort gennembrud i Premier League. Men han fik ikke chancen på førsteholdet, og i stedet er han nu i Esbjerg.

Af Kenneth Jensen

Fodbold handler nogle gange om marginaler, og var det gået en smule anderledes for Elias Fritjof Sørensen, kunne han have fået chancen i Premier League.

Den danske angriber, der nu er på kontrakt i Esbjerg fB, fortæller i et interview med NordicBet om sin tid i den nordøstengelske klub Newcastle United, hvor han på et tidspunkt var et meget, meget varmt navn, efter han smadrede mål ind på stribe på ungdomsholdet.

- Der var en periode, hvor jeg følte, at jeg ville få mit gennembrud. Jeg havde fået en ny kontrakt, og jeg trænede med førsteholdet. Jeg var med i pre-season og fik min uofficielle debut for førsteholdet. Jeg havde det som blommen i et æg, og det hele gik rigtig godt på og uden for banen. Jeg følte, at mit gennembrud var tæt på at være der.

- Jeg var på toppen af skyerne, men førsteholdstræneren mente ikke, at jeg var klar til at spille i Premier League. Det var fair nok, så planen var, at jeg skulle have spilletid via en lejeaftale. Det lykkedes så ikke at få den ønskede spilletid, og så var det svært at komme tilbage. Hvis træneren i League One (Blackpool, red.) ikke tror på dig, hvorfor skal ham i Premier League så?, siger Elias Sørensen til NordicBet.

I stedet endte han altså med at rykke retur til Esbjerg fB, uden en førsteholdskamp for Newcastle United på cv'et.  I sidste sæson var Elias Fritjof Sørensen, der kom til Newcastle United fra HB Køge, udlejet til Almere City.

Indtil videre er det blevet til to scoringer i syv ligakampe for Elias Fritjof Sørensen. EfB har fortsat sæsonens første sejr til gode i NordicBet Ligaen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020