• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Lars Gram-Hanssen

Tidligere FCK-profil er færdig hos bundprop

Foto: Getty Images

Den tidligere FC København-profil Youssef Toutouh forlader NordicBet Ligaens aktuelle bundprop, Nykøbing FC.

Af Lars Gram-Hanssen

Den tidligere FC København-spiller Youssef Toutouh står igen uden en klub. 

Lørdag har Nykøbing FC således meddelt på klubbens hjemmeside, at man stopper samarbejdet med Toutouh, når kontrakten udløber ved årsskiftet. 

- Youssef har været et rigtig godt bekendtskab for os i Nykøbing FC, og han har optrådt professionelt, dedikeret og med stor respekt for både landsdelen og klubben. Vi ønsker Youssef alt det bedste fremover, lyder det fra Nykøbing FC-manager Claus Jensen. 

Youssef Toutouh takker også for samarbejdet. 

- Jeg vil gerne sige tak til NFC for en rigtig god tid. Jeg føler, at jeg er kommet meget tættere på den Youssef Toutouh, som jeg vil være, og det skyldes ikke mindst et rigtig godt træningsmiljø i NFC. Jeg er glad for alle de holdkammerater og mennesker, som jeg har mødt hernede, og jeg ønsker alle omkring klubben det bedste i fremtiden, lyder det således fra Toutouh.

Den 30-årige Youssef Toutouh skrev under med Nykøbing FC i september, og i alt blev det til tre kampe for Falster-klubben, heraf én i NordicBet Ligaen og to i Sydbank Pokalen. 

Youssef Toutouh er mest kendt for sin tid i FC København, hvor han fra 2011 til 2017 i alt nåede at spille 171 kampe for hovedstadsklubben. Siden da har offensivsspilleren været forbi både AGF og klubber i Norge, Marokko og Rumænien.