• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Trænede med i dansk klub: Jeg ville kede mig der

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hollandsk angriber trænede med i Hobro IK i sommer, men fik ikke kontrakt. Nu siger han, at ville kede sig, hvis han kom til klubben.

Af Victor Risager

Den hollandske angriber Jordie van der Laan prøvetrænede i sommer hos Hobro IK, efter at klubben i sommer mistede offensivprofilen Emmanuel Sabbi til OB, men det udmøntede sig ikke i en aftale for hollænderen.

Det er imidlertid ikke noget, han ærgrer sig synderligt meget over. Jordie van der Laan ved, at han ville kede sig meget i det nordjyske, hvis han var endt i Hobro. 

Det siger angriberen i et interview med avisen De Gelderlander.

- Udfordringen ved Hobro, hvis jeg var skiftet dertil, var sportslig. Bortset fra fodbold og gymnastiksalen er der intet der. Jeg ved allerede nu, at jeg ville kede mig i en sådan klub, siger Jordie van der Laan og tilføjer:

- USA og Australien - det ville være en anden historie. Så har man mere at lave udover fodbolden. Mere at opleve. Jeg leder efter et eventyr.

I stedet for Hobro IK havnede 27-årige Jordie van der Laan hos VV DOVO Veenendaal i den fjerdebedste hollandske række. Han har dog ikke opgivet drømmen om et eksotisk skifte, og har har sat gang i jagten på en ny klub med et opslag på LinkedIn.

“Mit navn er Jordie van der Laan. Jeg er en 27-årig hollandsk fodboldspiller. Til sommer vil jeg være en transferfri spiller på udkig efter en ny udfordring, helst i udlandet. Jeg er 195 centimeter høj, kan sparke med begge ben og kan spille som angriber og 10'er. Jeg har scoret mere end 80 mål på semiprofessionelt niveau i Holland,” skriver van der Laan ifølge aviesn.

Over for De Gelderlander siger angriberen, at han har hørt fra flere klubber i udlandet, som har set opslaget. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020