1. division

Tre på stribe: FC Helsingør sejrede på ny i 1. division

FC Helsingør sikrede sig deres tredje sejr på stribe i 1. division.

FC Helsingør rykkede inden denne sæson op i 1. division, og her har de fået en sand drømmestart.

I de to første spillerunder besejrede oprykkerne Superliga-nedrykkerne Silkeborg IF og Hvidovre IF, og fredag aften forlængede de stimen til tre sejre. FC Helsingør tog en 3-0-sejr på hjemmebane over Vendsyssel FF.

FC Helsingør kom foran efter knap 16 minutter, da newzealandske Elijah Just sendte bolden i mål.

Det var første halvlegs eneste scoring, men efter pausen fik FC Helsingør netmaskerne til at blafre flere gange. Først kunne Jeppe Kjær fordoble føringen efter en times spil, inden Anders Holst scorede til slutresultatet 3-0 ti minutter før tid.

Resultatet betyder, at FC Helsingør altså topper 1. division med ni point ud af ni mulige efter tre spillerunde. Til gengæld kan både FC Fredericia og Esbjerg fB klatre op på siden af dem med sejre i weekenden.

Omvendt er Vendsyssel FF på ottendepladsen i rækken med tre point efter tre runder.