• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Vejle Boldklub Kolding har fundet ud af, hvem der skal afløse Steffen Kielstrup som anfører.

Af Johnny Wojciech Kokborg

Tidligere på foråret stod det klart, at Steffen Kielstrup, som i hele sin seniorkarriere har spillet i Vejle, skiftede 1. division ud med Superliga hos lokalrivalerne fra AC Horsens.

Kielstrup var anfører i klubben, men da som bekendt ikke fortsætter i den kommende sæson, har cheftræner Nicolai Wael været nødsaget til at vinde en ny kaptajn for 1. divisionsmandskabet, der satser på at rykke op i Superligaen i næste sæson.

Og det valg er faldet på den tidligere Norwich-spiller Jens Berthel Askou.

-  Jens Berthel Askou er et naturligt valg som anfører ud fra de kvaliteter, som han indeholder. Han er professionel til fingerspidserne, og så er han en erfaren spiller, der har meget at give af til holdkammeraterne. Som træner er det rart og vigtigt at have en erfaren spiller som højre hånd på banen, og samtidig er Berthel en ledertyper, der har gjort et fantastisk stykke arbejde i forhold til at være med til at udvikle holdet både på banen og i hverdagen, siger Wael til klubbens officielle hjemmeside.

Askou kom til Vejle Kolding i sidste sæson. Tidligere har han spillet hos Holstebro, Silkeborg, Kasimpasa, Norwich og et enkelt lejeophold hos Millwall.

Superliga

Mere Superliga

Fokus