Vejle køber midtbanespiller: Får ham til spotpris
Foto: Getty Images
1. division

Vejle køber midtbanespiller: Får ham til spotpris

Ghaneseren var på leje i foråret, og den aftale er nu gjort permanent.

Vejle hentede i vinter Ebenezer Ofori til klubben på en lejeaftale fra AIK Stockholm. Det var en handel med en indbygget forkøbsret, og den har vejlenserne nu benyttet sig af.

Ghaneseren er nu kommet på en kontrakt frem til sommeren 2024. Det oplyser Vejle på klubbens hjemmeside.

Det er noget, som sportschef i VB, Marius Adrian Nicolae er meget begejstret over at kunne præsentere. 

- Da Ebenezer Ofori valgte Vejle Boldklub i januar, havde han andre muligheder end her, men han valgte projektet over lukrative tilbud, fordi han allerede dengang kunne se sig selv i en nøglerolle i den kort- og langsigtede plan, som blev præsenteret for ham, siger han og fortsætter:

- Det var den primære årsag til, at vi kunne hente ham på en kort lejeaftale i januar, og nu er det årsagen til, at vi har formået at hente ham på permanent og langsigtet basis, lyder det fra Marius Adrian Nicolae.

Ofori er selv ikke i tvivl om, at han er faldet rigtig godt til i Nørreskoven, hvor han i næste sæson kommer til at spille i den næstbedste danske række.

- Årsagen til mit skifte er ret simpelt: Vejle føles som hjem, og jeg kunne ikke se mig selv andre steder. I det sidste halve år har vi som hold lidt meget, men nu er tiden anderledes. Projektet er stærkt, og vi skal rejse os sammen og genskabe et kollektiv på gode oplevelser, og det er jeg klar til at gøre mit for at opnå, siger Ofori, der er glad for at have fremtiden på plads.

Vejle kommer ikke selv ind på prisen, men fra AIK lyder det, at handlen er i en kategori-1, som i UEFA-sammenhæng er handler på mellem 0 og 1,7 millioner danske kroner. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.