Foto: IMAGO
1. division

Dansk klub sender to til Færøerne

Vendsyssel udlejer den tidligere EfB-angriber Zean Dalügge til B36 Torshavn og ophæver samtidig kontrakten med målmand Nicolai Vistisen, der ligeledes ryger til Færøerne.

Færøerne er gået på rov i Vendsyssel. 

B36 Torshavn har nemlig sikret sig den 20-årige angriber Zean Dalügge, der skal tørne ud på Færøerne for resten af kalenderåret, inden han vender retur til det nordjyske. 

- B36 Torshavn har vist stor interesse i at tilknytte Zean i den kommende sæson på Færøerne, og da Zean vil have godt af mere kontinuerlig spilletid til hans udvikling, ser vi denne udleje som en win-win. Vi glæder os til at følge Zean til han vender retur til Vendsyssel FF sidst på året, lyder det fra sportsdirektør Christian Larsen til klubbens hjemmeside.

Men den tidligere Esbjerg fB-angriber er ikke den eneste spiller, der kan se frem til et synet af får i massevis og et flot bjerglandskab. Det samme kan Nicolai Vistisen, der har fået sin kontrakt ophævet i Vendsyssel og fortsætter karrieren på Færøerne.

Hvilken færøsk klub, der er tale om, melder historien ikke noget om, men Vendsyssel skriver på sin hjemmeside, at man ikke ville stå i vejen for en mulighed for fast spilletid til den 21-årige keeper. 

Nicolai Vistisen har ligesom Zean Dalügge fortid i Esbjerg fB, men nåede - modsat Dalügge - aldrig at få debut for vestjydernes førstehold. Det er da også kun blevet til en enkelt optræden i Vendsyssel, siden keeperen kom til klubben i sommeren 2021.