Viborg FF banker tysk traditionsklub i testkamp

1. divisions tophold buldrer derudaf og slog torsdag Hamburger SV i en testkamp.

Både Superligaen og 1. division ligger i øjeblikket stille som følge af landskampspausen, men torsdag fortsatte Viborg FF de positive takter, som de hidtil har vist i Danmarks næstbedste række.

1. divisions førerhold hentede således en flot testsejr over Hamburger SV, der ellers har fået en god sæsonstart og aktuelt fører 2. Bundesligaen.

Ifølge det tyske mandskabs liveopdateringer på Twitter kom Viborg FF allerede foran efter knap 11 minuttersspil, hvor kantspilleren Magnus Kaastrup scorede kampens første mål.

Den stilling holdt indtil pausen, men ikke meget mere. Et kvarter inde i anden halvleg blev føringen fordoblet af Jeff Mensah, som sendte bolden i mål.

I slutminutter bragte Hamburger SV lidt spænding ind i opgøret med en reducering af Lukas Hinterseer, men glæder var kortvarig for tyskerne. Sofus Berger slog nemlig Viborgs sejr fast med syvtommersøm kort før slutfløjtet. Det sluttede dermed 3-1 til det danske mandskab.

Viborg FF skal igen i aktion næste fredag, når de møder Hobro IK på hjemmebane i 1. division.