• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division tipsbladet.dk

Viborg henter dramatisk sejr over Hobro

Foto: Getty Images

Kampen mellem Viborg FF og Hobro gik amok i de sidste 20 minutter, og efter tre scoringer her endte Viborg med at besejre gæsterne med 2-1.

Af tipsbladet.dk

Både Viborg FF og Hobro IK har ambitioner om 3F Superligaen i næste sæson. Af samme grund var der lagt op til en spændende duel fredag aften, da Superliga-nedrykkerne fra Hobro gæstede topholdet i 1. division.

Og VIborg er stadig tophold efter fredagens kamp. I landets næstbedste række står man nu noteret for ni sejre i 12 kampe, men værterne skulle krige for at sikre tre point hjemme i egen hule mod Hobro.

Igennem kampens første 70 minutter lignede det nemlig remis uden mål, men så kom der gang i kampen. Den bare 18-årige Tobias Bech fik bolden i kassen, og så var Viborg på vej mod en meget vigtig sejr i toppen.

Et nederlag fredag kunne omvendt fange Hobro en smule i midten af den næstbedste række, og af samme grund bragede gæsterne frem. Det gav pote, for med ti minutter tilbage satte Mads Hvilsom udligningen i mål.

Så lignede det atter uafgjort, men værterne ville det anderledes. I kampens sidste minut bragede Tobias Bech sin anden træffer i kassen, og det sikrede Viborg en 2-1 sejr, der bringer holdet komfortabelt i spidsen af 1. division med 30 point for 12 kampe.

Det er næsten dobbelt så mange som de 16 point, Hobro står noteret for på syvendepladsen.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Optakt: AC Horsens - AaB

Ingen af de to hold har vundet i forårets fem første spillerunder - og der er pres på dem begge i jagten på vigtige t...

- Ville gerne have vist lidt mere

AaB's venstreback Lukas Klitten er gået fra en startplads til en bænkplads efter forårssæsonens to første kampe. Onsd...

Mere Superliga

Fokus