• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Agent: Dalgaard bliver og kæmper

Agent: Dalgaard bliver og kæmper
Foto: Rasmus Baaner/Polfoto

Thomas Dalgaard bliver i Heerenveen og tager kampen op, selv om det første halve år har været en stor skuffelse.

Af Ole Hoffskov

Mål er blevet til måltørke for sidste sæsons Superliga-topscorer Thomas Dalgaard, siden han i sommer byttede Viborg ud med den hollandske klub Heerenveen. Den blonde angriber har dog heller ikke fået mange chancer for at bevise sit værd, da klubbens anden angriber Mark Uth har været Hollands mest målfarlige angriber i denne sæson med 12 mål.

Umiddelbart kan det godt være svært at få øje på en fremtid i Heerenveen for Thomas Dalgaard, men den målfarlige angriber har ikke tænkt sig at kaste håndklædet i ringen efter bare seks måneder i tulipanlandet.

Læs også: - Thomas Dalgaard var atter hjælpeløs

- Det er ikke gået, som vi havde håbet. Det er selvfølgelig åbenlyst, men det er vigtigt at huske på, at ting kan tage tid, når man kommer til et nyt land, og Thomas har kun været i Heerenveen i et halvt år. Det er helt normalt, og vi er på ingen måde desperate. Thomas' konkurrent har også gjort det utrolig godt, og sådan er fodbold, siger Thomas Dalgaards agent Antoni Alexandrakis til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg snakker meget med Thomas om det her, og vi er helt enige om, at han skal give det chancen i resten af sæsonen og kæmpe for det. Man skal ikke bare give op. Det sker så ofte, at danske fodboldspillere vender hjem til Danmark efter kun meget kort tid i udlandet, og Thomas vil gerne gå i den anden grøft og give det chancen. Han er en stor dreng, så han hænger ikke med hovedet.

Læs også: - Ikke mit job at være skuffet over Dalgaard

Tidligere i transfervinduet har Thomas Dalgaard været sat i forbindelse med norske Viking, men det har aldrig været aktuelt.

- Viking ringede, da Thomas var i Viborg. I dette transfervindue har jeg ikke hørt fra dem. Thomas bliver i Heerenveen, slutter agenten.

Læs også: Dalgaard er ikke tilfreds i Heerenveen

Thomas Dalgaard har i vinterpausen fået selskab af landsmanden Younes Namli i Heerenveen.

Læs også: Avis: Viking lurer på Thomas Dalgaard