Agent: Dalgaard bliver og kæmper
Foto: Rasmus Baaner/Polfoto
Benelux

Agent: Dalgaard bliver og kæmper

Thomas Dalgaard bliver i Heerenveen og tager kampen op, selv om det første halve år har været en stor skuffelse.

Mål er blevet til måltørke for sidste sæsons Superliga-topscorer Thomas Dalgaard, siden han i sommer byttede Viborg ud med den hollandske klub Heerenveen. Den blonde angriber har dog heller ikke fået mange chancer for at bevise sit værd, da klubbens anden angriber Mark Uth har været Hollands mest målfarlige angriber i denne sæson med 12 mål.

Umiddelbart kan det godt være svært at få øje på en fremtid i Heerenveen for Thomas Dalgaard, men den målfarlige angriber har ikke tænkt sig at kaste håndklædet i ringen efter bare seks måneder i tulipanlandet.

- Det er ikke gået, som vi havde håbet. Det er selvfølgelig åbenlyst, men det er vigtigt at huske på, at ting kan tage tid, når man kommer til et nyt land, og Thomas har kun været i Heerenveen i et halvt år. Det er helt normalt, og vi er på ingen måde desperate. Thomas' konkurrent har også gjort det utrolig godt, og sådan er fodbold, siger Thomas Dalgaards agent Antoni Alexandrakis til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg snakker meget med Thomas om det her, og vi er helt enige om, at han skal give det chancen i resten af sæsonen og kæmpe for det. Man skal ikke bare give op. Det sker så ofte, at danske fodboldspillere vender hjem til Danmark efter kun meget kort tid i udlandet, og Thomas vil gerne gå i den anden grøft og give det chancen. Han er en stor dreng, så han hænger ikke med hovedet.

Tidligere i transfervinduet har Thomas Dalgaard været sat i forbindelse med norske Viking, men det har aldrig været aktuelt.

- Viking ringede, da Thomas var i Viborg. I dette transfervindue har jeg ikke hørt fra dem. Thomas bliver i Heerenveen, slutter agenten.

Thomas Dalgaard har i vinterpausen fået selskab af landsmanden Younes Namli i Heerenveen.