Benelux

Ajax fortsætter målfesten før mødet med FCM i Champions League

Denne gang blev det til fem kasser fra Ajax-mandskabet.

Ajax Amsterdam havde for en uge siden massivt gang i målscoringen mod et coronaplaget Venlo-hold i den hollandske Æresdivision, hvor de gik fra banen med en vanvittig 13-0-sejr i bagagen.

Det blev ikke helt så målrigt lørdag aften, hvor Ajax-mandskabet igen var i kamp - men målene var der dog alligevel. Denne gang var det Fortuna Sittard, der fik ørerne i maskinen, da der stod 5-2 på måltavlen efter slutfløjt.

Sittard viste sig dog meget fint frem i begyndelsen af kampen, da George Cox sendte bolden i kassen efter bare syv minutters spil. Ajax rejste sig dog efter en halv time, hvor Davy Klaassen udlignede efter at have sparket et straffespark på stolpen, hvorefter han selv sendte riposten i netmaskerne.

Lige inden pausen gjorde Klaassen det til 2-1, og i anden halvleg fuldendte Brobbery, Tadic og Promes ydmygelsen, inden Cox igen lykkedes at komme på måltavlen dybt inde i overtiden.

Dermed ser det ud til, at den hollandske hovedstadsklub har fået indstillet sigtekornet forud for det kommende Champions League-opgør mod danske FC Midtjylland.

Kampen mellem FCM og Ajax spilles på tirsdag klokken 21, og den bliver sendt direkte på TV3+.