Video : Tipsbladet
Benelux

Bekræftet: FCM sender ung angriber til PSV

August Priske tager endnu en sæson i den hollandske storklub.

I den seneste sæson var den 18-årige angriber August Priske udlejet fra FC Midtjylland til PSV Eindhoven, og det er nu igen sådan det bliver i den kommende sæson.

Det melder FCM på klubbens hjemmeside, hvor sportschef Svend Graversen fortæller om udlejningen.

- August har haft et rigtigt godt år i Holland, hvor han har gjort det glimrende for Jong PSV. Sammen med August og PSV er vi blevet enige om, at det samarbejde skal fortsætte endnu en sæson, siger han og fortsætter:

- Vi glæder os over, at det er lykkes at lave en god aftale for alle parter, og vi ser frem til at følge Augusts fortsatte udvikling i den kommende sæson, lyder det fra Svend Graversen.

Det blev i sidste sæson ikke til debut for PSV's førstehold, men i stedet blev det til 13 kampe for andetholdet PSV Jong med ét mål til følge. Samtidig spillede han 14 kampe for U18-holdet, hvor han nettede ni gange.

Tidligere på sommeren var Eindhovens Dagblad ude med en melding om, at man var i forhandlingerne om en transfer, men det er altså blot blevet til en ny lejeaftale for Priske, der er søn af den tidligere FCM-cheftræner Brian Priske, som i den nye sæson skal stå i spidsen for Sparta Prag i Tjekkiet.

Den nye lejeaftale gælder én sæson. Priske har kontrakt med midtjyderne frem til sommeren 2024.

August Priske husker desuden sin debut for Jong PSV ganske godt. Læs mere om den sindssyge oplevelse her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.