Video : Tipsbladet
Benelux

Betændt forhandlingsklima i vejen for drømmeskifte

Et dårligt forhandlingsklima mellem Union St. Gilloise og Club Brugge ser ud til at koste Casper Nielsen et drømmeskifte.

I kølvandet på en forrygende sæson i Union St. Gilloise drømmer Casper Nielsen om et skifte til Club Brugge, og de belgiske mestre er angiveligt klar med en flot lønpakke til den danske midtbanespiller.

Der er dog ikke ret meget, der tyder på, at Casper Nielsens drøm går i opfyldelse.

Union St. Gilloise har hidtil ikke været tilfredse med de bud, der er blevet fremsendt af Club Brugge, og dertil kommer, at forhandlingsklimaet mellem de to klubber skal være under frysepunktet. Det skriver Sport/Voetbalmagazine.

Særligt én hændelse skal have udløst Union-ledelsens utilfredshed. I maj langede Club Brugges præsident Bart Verhaeghe på én og samme tid ud efter Union St. Gilloise og dennes søsterklub Brighton.

- Når jeg ser Union, ser jeg i virkeligheden Brighton. Derfor er jeg glad for, at vi vinder mesterskabet - at vi belønnes for vores dominerende spillestil. Det er også sådan, vi vil fortsætte med at spille i Club Brugge, sagde præsidenten.

Den melding har irriteret ledelsen i Union St. Gilloise godt og grundigt, og det har forurenet forhandlingsklimaet mellem de to klubber. Det ender Casper Nielsen indirekte med at betale prisen for, da drømmeskiftet til Club Brugge ser ud til at smuldre.

I stedet forventes det, at Casper Nielsen vil søge efter en ny klub udenfor Belgien.