• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Klar med kongeløn til Casper Nielsen

Foto: Getty Images

Belgisk mesterklub er klar med mere end 10 millioner kroner om året i løn til Casper Nielsen.

Af Ole Hoffskov

Et større transferpuslespil er i gang med Casper Nielsen som den afgørende brik.

Danskeren gjorde det forrygende for sensationsklubben Union St. Gilloise i den forgangne sæson, og det har medført, at flere af de største klubber i Belgien viser interesse for den 28-årige midtbanespiller.

Tidligere på ugen forlød det, at Union St. Gilloise havde accepteret et bud fra KAA Gent, men at Casper Nielsen havde afvist et skifte til klubben. Det helt store mål for danskeren, hvis han skal blive i Belgien, er et skifte til mestrene fra Club Brugge.

Union St. Gilloise og Club Brugge har imidlertid ikke kunnet nå til enighed om en pris, og lige nu er der ringe udsigter til, at parterne kommer overens, melder Sport/Voetbalmagazine, der samtidig skriver, at Club Brugge er klar med en flot lønpakke til Casper Nielsen.

Mesterklubben, der har Andreas Skov Olsen på kontrakt, er angiveligt villige til at betale på den gode side af 11 millioner kroner om året til Casper Nielsen, og det er markant mere, end den tidligere Esbjerg- og OB-spiller tjener i Union St. Gilloise. Det er også noget mere, end han blev tilbudt i KAA Gent. 

Et skifte væk fra Belgien er i høj grad også i spil for Casper Nielsen, der blandt andet har været sat i forbindelse med Serie A-klubben Lazio. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.