2016-01-25 07:51

Den hollandske avis De Telegraaf skriver, at Nicolai Boilesen har afvist et skifte til Wolverhampton, der ellers var blevet enig med Ajax.

Der er drama at spore i Ajax. Frank De Boer er irriteret på Nicolai Boilesen. Sidste sæson var Boilesen anfører for Ajax, men nu er det hele vendt op og ned. Alt er ikke længere fryd og gammen for den 23-årige back, der ikke har spillet én eneste kamp for Ajax' førstehold i denne sæson. Boilesen var blevet advaret mod ikke at forlænge sin kontrakt, og netop det valgte danskeren ikke at gøre i sommer. Det har fået ham til at være en del af andenholdet hele sæsonen. 

Nu skriver De Telegraaf, at Nicolai Boilesen har afvist at skifte til Wolverhampton. Den engelske Championship-klub var ellers blevet enig med Ajax om en pris. De detroniserede hollandske mestre regner imidlertid stadig med, at danskeren skfiter klub i dette transfervindue. Af den grund tror ledelsen i Ajax, at Boilesen har en anden mulighed på bordet i forhold til et skifte. 

Boilesen har i alt spillet 72 kampe for Ajax, siden han kom til klubben i 2009. Han har været en del af klubbens førstehold siden 2011.

SENESTE NYT...
OP | NED