DC efter belgisk afklapsning: Har aldrig set noget lignende
Benelux

Daniel Christensen og Westerlo tabte 0-4 i weekenden, og holdet indkasserede undervejs en fuldstændig tåbelig scoring.

Den belgiske klub Westerlo med den tidligere AGF-spiller Daniel Christensen på banen løb ind i en øretæve i lørdags, da holdet tabte med 0-4 til KV Oostende i Jupiler League. Det så ellers god ud i store dele af kampen for bundholdet, der først kom bagud efter 52 minutter. I den forbindelse spillede Daniel Christensen en uheldig hovedrolle, da han begik et straffespark, som senere blev omsat til scoring.

Daniel Christensen så dog ikke nær så uheldig ud, som to af hans holdkammerater gjorde 25 minutter senere, da Oostende bragte sig foran 2-0. En ganske ufarlig og flad bold ind i feltet lykkedes det to Westerlo-spillere at gå fuldstændig fejl af, og så kunne Knowledge Musona score sikkert.

- Jeg har aldrig nogensinde set sådan et mål før i den tid, jeg har spillet fodbold, siger Daniel Christensen ifølge Voetbalkrant.

Daniel Christensen blev efter kampen forsvaret af Westerlo-træner Jacky Mathijssen, der slet ikke kunne få øje på, at danskeren begik straffespark.

- 0-2-målet var trist, og det skulle vi selvfølgelig have undgået, men set i bakspejlet var det langt mindre dramatisk end det første. Jeg er ikke enig i straffesparket. Jeg synes, det var skuespil af Musona, der løb ind i Christensens ben, siger cheftræneren.

Westerlo og Daniel Christensen er næstsidst i den belgiske liga.