Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Benelux

Desperate for at forlænge med dansk stjerne

Den hollandske klub NEC vil meget, meget gerne forlænge med dansk offensivprofil, der har gang i en strålende sæson.

Syv mål og fem assister står danske Magnus Mattsson noteret for i denne sæson for sin hollandske klub NEC Nijmegen, og det er ikke helt til at tro, at det er samme spiller, som i sin debut for et par år siden for NEC Nijmegen blev udskiftet allerede efter 25 minutter.

Nu stråler den tidligere Silkeborg IF-spiller, der har spillet i Nijmegen siden sommeren 2021 og til dagligt er holdkammerat med rutinerede Lasse Schöne. Den succes har han også tidligere talt med Tipsbladet om.

Mattsson har kontraktudløb til sommer, men NEC Nijmegen har en option, der betyder, at man kan forlænge den aftale med et år. Og ikke overraskende har man i sinde at gøre brug af denne option.

Men ifølge Voetbal International er Nijmegen interesseret i et længere samarbejde med Magnus Mattson - ifølge det store hollandske medie har klubben allerede lagt et tilbud om en forlængelse på bordet foran Magnus Mattsson og danskerens repræsentanter. Men tilbuddet er indtil videre blevet afvist, skriver mediet.

Mediet skriver også, at klubben har i sinde at sælge Magnus Mattsson til sommer, hvis han ikke vælger at skrive under på en længerevarende aftale - på den måde undgår man, at han smutter kontraktfrit.

Mattsson kostede NEC Nijmegen omkring 7,5 millioner kroner at købe i Silkeborg IF - det er i øjeblikket ikke konkret interesse for den 24-årige dansker, skriver Voetbal International.

Magnus Mattssons lillebror, Pelle Mattsson, spiller i øvrigt fast for Silkeborg IF - det er en spiller, som storebror Mattsson har store forhåbninger til. Læs mere om det her.