Video : Tipsbladet
Benelux

- Dolberg er stadig den bedste danske angriber

Den tidligere danske landstræner tror fortsat på Kasper Dolberg.

- Jeg frygter det værste.

Sådan sagde den tidligere Ajax- og Anderlecht-træner Aad de Mos som reaktion på, at Kasper Dolbergs skifte til Anderlecht er nært forestående. Hollænderen tvivler på, at Dolberg er god nok til klubben.

Anderledes ser den tidligere danske landstræner Morten Olsen på det. Han har stadig fidus til Dolberg trods nogle svære sæsoner i OGC Nice, Sevilla og Hoffenheim.

- Anderlecht vil gerne spille teknisk god fodbold, og Dolberg er en angriber med en fremragende teknik. Det stod hurtigt klart i Danmark, da han i en ung alder brød igennem i Silkeborg. Selvfølgelig købte Ajax ham ikke bare for sjov. Efter min mening var og er han stadig den danske angriber med mest talent.

Olsen kommenterer desuden på beskyldningerne om manglende disciplin hos Dolberg.

- Dolberg giver nogle gange indtryk af, at han er meget fraværende. Så længe han scorer, er det ikke et problem. Når målene udebliver, bliver folk ofte irriterede.

- Derfor skal rammerne være gode for Dolberg. Han skal føle sig støttet. Det er godt, at han har landsmænd som Riemer og Fredberg til at støtte ham i Anderlecht, siger Olsen til Het Laatste Nieuws.

Anderlecht betaler angiveligt 45 millioner kroner for Dolberg.