• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Jacob Quvang

Dom over vraget dansker: Ferie vil gøre ham godt

Foto: Getty Images

Casper Nielsen har brug for ferie, lyder dommen fra det belgiske medie.

Af Jacob Quvang

Søndag var ikke nogen særlig god dag for Casper Nielsen. 

Først tabte Club Brugge til Royal Antwerp, og her spillede Casper Nielsen en uheldig rolle ved et af Antwerps to scoringer. Efterfølgende var Casper Nielsens navn fraværende, da Kasper Hjulmand udtog de sidste fem spillere til sin VM-trup.

Dermed kommer Casper Nielsen til at holde en længere ferie, og det har han brug for, vurderer det belgiske medie Voetbal Nieuws.

- Med skiftet i sommer håbede den 28-årige at øge sine chancer for at blive udtaget til VM, og i den forrige landskampspause blev han også udtaget af den danske landstræner Kasper Hjulmand. Alligevel rejser Nielsen ikke til Qatar i denne uge.

- Hjulmand havde forinden offentliggjort 21 af sine VM-deltagere, og de fem resterende pladser var også besat søndag aften. Og nej, her var ingen Nielsen. Et slag der utvivlsomt må have ramt hårdt, efter han også spillede en temmelig skuffende kamp mod Antwerp, hvor han bar et stort ansvar ved det ene mål. Et par dages ferie vil derfor uden tvivl gøre ham godt for at lade batterierne op både fysisk og mentalt, lyder vurderingen af det belgiske medie. 

Casper Nielsen har været fast mand for Club Brugge efter skiftet i sommer fra Royale Union Saint-Gilloise, hvor han pt står noteret for 24 kampe - så er der ikke så meget at sige til, hvis trætheden er begyndt at melde sig.