Benelux Kenneth Jensen

- Du kan være sikker på, at det ikke sker

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske offensivspiller Younes Namli lover over for de Sparta Rotterdams fans, at klubben ikke rykker ned i denne sæson.

Af Kenneth Jensen

Han er ny mand i Sparta Rotterdam, og der venter en svær opgave for danske Younes Namli i den hollandske klub, som lige nu flirter med nedrykningsstregen.

Aktuelt er klubben tredjesidst i den bedste hollandske række, og det er over lige foran den direkte nedrykning, men stadig en placering, som vil betyde, at man skal i playoff om en plads i Eredivisie i næste sæson.

Men fans af Sparta Rotterdam kan glæde sig over den daske lejesvend, for han er klar til at udstikke en garanti for, at klubben ikke rykker ud i denne sæson.

- Vi kommer til at gøre noget godt i Sparta, det er jeg overbevist om. Jeg er aldrig rykket ned i min karriere. Og du kan være sikker på, at det ikke kommer til at ske for mig i denne sæson, siger den danske spiller i et interview med Algemeen Dagblad.

Danskeren indledte sin tid i Sparta Rotterdam med et enkelt point ude mod Cambuur, og dermed startede forårets lejeophold fint for Younes Namli, der var med fra start.

Den offensive midtbanespiller, der er kendt som en teknisk stærk spiller, er godt klar over, at der også er brug for at smøge ærmerne op i dette forår, og det er han også klar på at gøre.

- I professionel fodbold er det ikke nok bare at lave lækre ting - specielt ikke i den situation, klubben er i lige nu. Vi skal kæmpe for hinanden. Og jeg kommer til at tage ansvar. Jeg kan godt fortælle en masse historier om at spille pæn fodbold og lave lækre driblinger. Men det er ikke det, der er passende for mig lige nu, siger Younes Namli.

Danskeren er udlejet fra russiske Krasnodar. De sidste par sæsoner har han været i Major League Soccer, men fik ikke forlænget sit ophold i Colorado.

Tidligere har danskeren også spillet for PEC Zwolle, Heerenveen og AB.