Benelux

Fischer lyner for første gang siden FCK-afsked

Den tidligere FC København-spiller Viktor Fischer scorede sit første mål for sin nye belgiske klub fredag aften.

Viktor Fischer kom på måltavlen, da Royal Antwerp spillede 1-1 ude mod Charleroi i den belgiske Jupiler League.

Danskeren satte gang i målfesten kort før pausen. I det 38. minut sendte han bolden i netmaskerne til 1-0 på en assist fra holdkammeraten Buta.

Efter pausen lykkedes det hjemmeholdet at udligne til 1-1. Anass Zarouty bragte balance i regnskabet, inden de sidste 30 minutter af opgøret.

Opgøret sluttede 1-1, hvorfor Royal Antwerp er kommet haltende fra start i denne sæson med blot én sejr, to nederlag og et uafgjort resultat.

Det var Fischers første mål for sin nye belgiske klub Royal Antwerp, som den tidligere FC Midtjylland-cheftræner Brian Priske står i spidsen for.

Med det uafgjorte resultat ligger Royal Antwerp på en ottendeplads i Jupiler League med fire point efter de første fire kampe i sæsonen.