Video : Tipsbladet
Benelux

Fredberg efter ny aftale: Har mange udfordringer

Jesper Fredberg ved, hvad han skal arbejde med for fremtiden.

Jesper Fredberg har fredag fornyet sin aftale med den belgiske storklub Anderlecht, så den ikke længere udløber til sommer - men derimod nu er uden en slutdato. I den forbindelse udtaler Fredberg, at der stadig venter meget arbejde forude.

Det sker på klubbens hjemmeside.

- Der er mange udfordringer, som stadig venter for os. Vi er selvfølgelig meget ambitiøse, når det kommer til vores førstehold, men vi vil også gerne fortsætte med at investere videre i udviklingen af vores akademi, fortæller Fredberg.

Han peger også på, at han vil styrke deres kvindehold og flere andre områder af klubben.

- Det er afgørende for os, at vi kan udvikle på dennne præstationskultur og et miljø, hvor både spillere, stab og alle andre kollegaer kan trives, lyder det fra den danske Anderlecht-boss.

Jesper Fredberg understreger endvidere, at han er meget glad for at arbejde med holdet, og at han må sige, at han har følt sig hjemme siden dag ét, og at han i stor grad nyder kulturen, som han kalder for unik.

- Jeg vil gerne takke alle vores kollegaer, alle medlemmer af ledelsen og præsidenten for det gode samarbejde og deres tillid - og også fansene for deres urokkelige støtte, fortæller Fredberg.

I forbindelse med den nye aftale har Anderlecht-præsidenten hyldet Fredberg. Læs mere om det her.