Video : Tipsbladet
Benelux

Officielt: Fredberg får ny aftale med Anderlecht

Anderlecht er blevet helt vilde med Jesper Fredberg, hvor man sigter efter at blive bedre end nogensinde.

Jesper Fredberg skiftede for mindre end et år siden til den belgiske traditionsklub Anderlecht, hvor han fik en kontrakt, der stod til at udløbe i sommeren 2024. Men det er ikke længere sådan.

På Bruxelles-klubbens hjemmeside bliver der fortalt, at aftalen nu er blevet forlænget til en aftale uden slutdato.

Fredberg kom til klubben fra Viborg, og han har i sit første år stået for at få en lang række danskere til klubben, som tæller folk som Anders Dreyer, Thomas Delaney, Kasper Dolberg og Kasper Schmeichel.

Da han kom var det en klub, som var i vanskeligheder, men efter en god start på denne sæson er de i øjeblikket på andenpladsen i den bedste belgiske række.

Anderlechts bestyrelsesformand Wouter Vandenhaute har været meget overbevist om, hvad Fredberg kan.

- Da jeg begyndte at tale med den dengang ukendte Jesper Fredberg for et år siden, blev jeg straks slået af, hvor meget han troede på potentialet i RSC Anderlecht. I de mange samtaler bagefter fik Jesper mig overbevist om, at han kunne være manden, der tager os tilbage til toppen. I sidste sæsons krisesituation viste han sine kvaliteter og sin brændende ambition, siger han og fortsætter:

- Efter det succesfulde sommer-transfermarked var konklusionen klar, at Jesper ser sin fremtid i Bruxelles i de kommende år. Denne kontraktforlængelse er derfor den logiske konsekvens, lyder det fra Vandenhaute.

Dernæst står det klart, at Jesper Fredbergs samarbejde med den øvrige direktion er så stærkt, at de nu er overbeviste om, at Anderlecht kan komme tilbage stærkere end nogensinde.

Senest har der været en undren om, hvorvidt Fredberg bare bestemmer alt. Læs mere om det her.