Video : Tipsbladet
Benelux

- Hvis Dolberg leverer, så er Fredberg et geni

Den danske sportsdirektør har stukket sit hoved frem, lyder det fra det belgiske medie Het Laaste Nieuws.

Når Kasper Dolberg i de næste dage bliver præsenteret som ny mand i belgiske Anderlecht, vil han blive præsenteret med en smilende Jesper Fredberg ved sin side.

Om Fredbergs smil stivner i løbet af efteråret, må tiden vise, men i hvert fald mener det belgiske medie Het Laaste Niuews, at købet af Kasper Dolberg også er et sats af Jesper Fredberg.

Sådan et sats, der enten bærer eller brister.

- Hvis Anderlecht og Dolberg gør hinanden bedre, så har Fredberg vist sig at være et geni. Hvis Anderlecht og Dolberg ikke lykkes, vil Fredberg ende med at betale regningen, skriver Het Laaste Nieuws.

Jesper Fredberg vil ende med at stå til ansvar, da det er meget at bruge 45 millioner kroner for en klub som Anderlecht, der gerne skal spare lønkroner.

Anderlecht sluttede blot som nummer 11 i sidste sæson, og indtil videre har Jesper Fredberg ikke præsenteret en ny spiller for cheftræner Brian Riemer, selv om man ønsker otte nye i truppen.

Den belgiske klub skal også finde en ny keeper, da hollandske Bart Verbruggen er på vej til engelske Brighton for 150 millioner kroner.

Noget tyder på, at Anderlecht jagter en tidigere FCK-keeper - læs mere om det her.