Video : Tipsbladet
Benelux

Kæmpe dansker-ros: Han er afgørende hver gang!

Andreas Skov Olsen storroses af en modstander efter mandagens kamp, hvor danskeren scorede to gange.

Hvis Club Brugge er ekstra glade for Andreas Skov Olsen i dag, er det til at forstå. Mandag aften blev den danske landsholdsspiller den store helt med to kasser som indskifter mod Union Saint-Gilloise, og dermed sikrede han klubben et vigtigt point i det belgiske titelræs.

Men det er ikke kun i Club Brugge, man er imponeret over Andreas Skov Olsen.

Også Union Saint-Gilloises målmand Anthony Moris er blæst bagover af den danske målræv. Det fortæller han til Het Nieuwsblad.

- Ser man på Skov Olsen, så scorer han to gange i dag. Hver gang han spiller, er han afgørende. Han kunne endda have scoret en tredje gang. I mine øjne er han en af de bedste spillere i denne liga, siger Anthony Moris og tilføjer:

- Jeg tror ikke, han har meget mere at gøre i Belgien.

Den sidste kommentar er selvsagt en hentydning til, at Andreas Skov Olsen er klar til at tage næste skridt i sin karriere og rykke til en større klub måske allerede det kommende transfervindue.

Danskeren har snart spillet to og et halvt år i Club Brugge, og her er det blevet til imponerende 41 mål og 24 assister. Den 24-årige kantspillers aftale med klubben løber to år endnu.