Video : Tipsbladet
Benelux

Tvivl om Schmeichel: Anderlecht er på målmandsjagt

Anderlecht er allerede godt i gang med at finde ud af, hvem der skal være på målmandsposten i den næste sæson, hvor Kasper Schmeichel kan være væk.

Fremtiden for den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel virker usikker, da hans kontrakt løber ud efter ét år i Anderlecht. Han har dog selv slået fast til Tipsbladet, at den belgiske storklub stadig er inde i billedet.

Ikke desto mindre har klubben været ude og forsøge at få fat i alternativer til rollen som førstemålmand i klubben. Det fortæller den belgiske målmand Koen Casteels i et interview med Walfoot.

Her bliver der peget på, at deres manglende plads i Champions League fik betydning for, at han i stedet har valgt at skifte til Al-Qadsiah, der er oprykkerklub i den saudi-arabiske liga.

- Jeg ved det ikke. Samtalerne kunne selvfølgelig ikke gå videre, da de ikke spiller Champions League. Jeg ved ikke, hvilken anden beslutning jeg ville have truffet, lyder det fra den belgiske landsholdskeeper.

Selv forlader belgieren Wolfsburg, som i næsten hele sidste sæson havde situationen med Casteels på plads, da de sikrede sig Kamil Grabara fra FC København som ny målmand i klubben - men først med skifte denne sommer.

Kasper Schmeichel har sagt følgende om sin situation i Anderlecht til Tipsbladet:

- Kontrakten løber ud nu, men der er ikke noget afgjort. Anderlecht er stadig inde i billedet som en mulighed. Min plan har hele tiden været, at jeg ikke vil træffe nogen beslutning før efter EM, fordi jeg vil koncentrere mig fuldt ud om landsholdet og slutrunden sagde han og fortsatte:

- Jeg vil ikke have noget andet i hovedet, ikke bruge energi på andet end EM. Det har jeg meddelt klubben, lød det fra målmanden for to uger siden.

I den seneste sæson blev Anderlecht nummer tre i den belgiske liga med fire point op til førstepladsen.