• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Oliver Okstrøm

Marcus Ingvartsen: Holdtræning er ikke nok hvis man vil nå langt

Marcus Ingvartsen: Holdtræning er ikke nok hvis man vil nå langt
Foto: Getty Images

Marcus Ingvartsen er overbevist om, at det ikke var blevet til et skifte til belgisk fodbold, hvis han havde taget til takke med holdtræningen i FCN.

Af Oliver Okstrøm

I sidste sæson blev Marcus Ingvartsen topscorer i Superligaen med 23 scoringer og kort efter blev han solgt fra FC Nordsjælland til den belgiske klub Genk. Han fortæller nu, hvordan han nåede frem til den udvikling, der fik sendt ham afsted.

Det gør han i en meget interessant klumme på Spillerforeningens hjemmeside.

Her peger han blandt andet på, at han satte følgende mål op for sin sidste sæson i FC Nordsjælland, som lød på, at han ville score et tocifret antal mål, udvikle sig til en profil i Superligaen og blive en leder på holdet samt blive bedre med højrebenet og være mere aggressiv i fetlet.

Da det begyndte at se godt ud for ham satte han et nyt mål: At blive topscorer i Superligaen - og det blev som bekendt indfriet. Sådan noget kommer naturligvis ikke af sig selv, og Ingvartsen er klar over, hvad der skal til, skriver han.

- Jeg er overbevist om, at jeg ikke ville være, hvor jeg er i dag, hvis jeg havde taget til takke med holdtræningen. Eller ikke havde arbejdet med visualisering, kost og søvn. Jeg har flere gange snakket med Hjulmand om, hvordan hans daværende trup i Mainz arbejdede uden for banen. Hvor vi var tre i FC Nordsjælland, så havde han 15 spillere i Mainz, der gjorde det samme, lyder det fra Marcus Ingvartsen.

Han gør det dog også klart, at hans vej måske ikke går for alle, men at det er givet, at man er nødt til at tage ansvar sin karriere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus