Benelux Kenneth Jensen

Medie: Millionerne rasler ned på tidl. SL-bomber

Foto: Getty Images

Den tidligere Superliga-bomber Paul Onuachu er ikke længere så meget værd.

Af Kenneth Jensen

Det var ventet, at han for et år siden ville skifte væk fra Genk i Belgien, men tidligere FC Midtjylland-angriber Paul Onuachu fik aldrig sit skifte igennem, selv om han bragede mål ind.

Det gav en formnedgang, da han var skuffet over det manglende skifte, og selv om det er blevet til 23 mål i 41 kampe for Genk i denne sæson, er hans markedsværdi blevet noget mindre.

For et år siden var prisen på næsten 200 millioner kroner, men nu er det blevet billigere at købe angriberen, der også fylder 28 år sidst i maj.

Paul Onuachu har to år igen af sin aftale med Genk, men prisen er faldet en del på angriberen, der ifølge Het Laaste Nieuws kan hentes for under 150 millioner kroner i dag. 

Nigerianeren er fast besluttet på at komme videre fra den belgiske klub denne sommer, og han udtaler i et større interview med netop Het Laaste Nieuws, at han godt kan se sig selv i Holland og Amsterdam.

- Det vil jeg ikke have noget imod. Ajax er et godt hold. Hvis muligheden kom, ville jeg ikke sige nej, siger han til mediet.

Han fortæller også, at det faktum, at han blev kåret til årets spiller i Belgien betød, at han glemte skuffelsen over at misse et stort skifte i sommer, hvor klubber som Arsenal, Atletico Madrid og andre var meldt interesseret.