Benelux Kenneth Jensen

Ny ansættelse kan afsløre nyt om Priskes fremtid

Foto: Getty Images

Den danske cheftræner Brian Priske har formentlig kun en kamp igen som træner for Royal Antwerp, og trænerrokaderne i klubben er allerede i gang, forlyder det.

Af Kenneth Jensen

Den tidligere FC Midtjylland-træner Brian Priske kan snart se frem til en fyreseddel.

Sådan har de belgiske medier rapporteret om danskeren i ugevis, og det hele er allerede linet op til, at det er hollandske Mark van Bommel, der overtager jobbet som cheftræner for den storsatsende belgiske klub.

Van Bommel kender teknisk direktør Marc Overmars - de spillede sammen på Hollands landshold - og derfor ligger trænerændringen lige for, og nu er der så småt også gang i trænerrokaden i klubben.

For ifølge De Telegraaf er der også en ny assistent på vej. Andries Ulderink har sagt sit job op som assistent i Twente, da han og cheftræner Ron Jans ikke er helt på bølgelængde, men han skal ikke gå ledig længe, for der venter ham et job som assistent i Royal Antwerp.

Marc Overmars kender Ulderink fra Ajax, hvor de begge har arbejdet. Overmars var her sportsdirektør, inden han blev fyret på grund af flere sager om grænseoverskridende adfærd, og Andries Ulderink arbejdede som assistent for Jong Ajax.

Ifølge De Telegraaf får Mark van Bommel en toårig aftale i Royal Antwerp, der slutter sæsonen i Belgien som nummer fire i rækken.

Sidste opgør for Priske og holdet er en kamp ude mod Union Saint-Gilloise. Det opgør spilles på søndag.