Nicolai Jørgensen udgik skadet under opvarmningen inden Feyenoord-sejr

Nicolai Jørgensen måtte udgå af opvarmningen til Feyenoords opgør mod ADO Den Haag søndag eftermiddag. Danskeren er blevet skadet.

Dick Advocaat havde Nicolai Jørgensen i sin startopstilling til dagens opgør mellem Feyenoord og ADO Den Haag, men da opgøret blev fløjtet op, var det Robert Bozenik, der startede i front for Rotterdam-klubben.

29-årige Jørgensen måtte nemlig udgå af opvarmningen med en skade.

Den danske angriber har døjet med flere skader i de senere år, og nu er han altså blevet ramt igen. Jørgensen var ellers startet inde i Feyenoords første to kampe i indeværende sæson.

Opgøret mod ADO Den Haag formåede Feyenoord imidlertid at vinde trods fraværet af Jørgensen.

Jonas Arweiler havde bragt gæsterne tidligt i front, men Lutsharel Geertruida fik udlignet inden pausen, og i anden halvleg blev kampen afgjort på scoringer af Marco Senesi, Luciano Narsingh og Steven Berghuis, selv om Shaquille Pinas havde gjort det til 2-2 i det 69. minut.

Feyenoord rykker derfor op på en foreløbig tredjeplads i Æresdivisionen.