Video : Tipsbladet
Benelux

Nicolai Jørgensen var i skænderi med Advocaat - snart kan han få ny træner

Den tidligere danske landsholdsangriber Nicolai Jørgensen kan til sommer få ny cheftræner. Ifølge hollandske avis er Frank Arnesen opsat på at gå en anden vej end Dick Advocaat.

Det har bestemt ikke kørt på skinner for danske Nicolai Jørgensen de seneste par år, hvor den tidligere FC København-angriber blandt andet  har været hårdt plaget af skader. Nu er han dog klar igen, men der er stadig et stykke vej, til han finder sin bedste form igen.

Angriberen måtte i weekenden lade sig udskifte, og han endte efterfølgende i et skænderi med træner Dick Advocaat. Snart kan danskeren måske se frem til at skulle diskutere med en anden træner, for det store hollandske medie Voetbal International skriver, at Frank Arnesen kigger på muligheden for at skifte træner.

Læs også:Video: Se Nicolai Jørgensen i skænderi med træneren

Skiftet kunne for eksempel ske til sommer og handler udelukkende om, at Feyenoord-træner Dick Advocaat er blevet en ældre herre. Han er fyldt 73 år, og Arnesen skal være interesseret i at hente en yngre træner ind.

Advocaat har i hvert fald ikke leveret dårlige resultater - Feyenoord har ikke tabt en kamp i Eredivisie i over et år.

Læs også:Nicolai Jørgensen i skænderi med Feyenoord-træner

- Jeg har kendt Dick i 25 år. Vi skal sætte os ned i løbet af vinterpausen, og så må vi se på, hvad den bedste beslutning er for Feyenoord, siger Arnesen til Voetbal International om rygterne.

Feyenoord ligger aktuelt nummer tre i den bedste hollandske række efter 10 runder. Det er blevet til seks sejre og fire uafgjorte.

Læs også:Klar igen: Nicolai Jørgensen fik en time i testkamp

Læs også:Træner bekræfter: Arnesen forsøgte at hente Kudus i FC Nordsjælland

Læs også:Frustreret Feyenoord-chef bekræfter: Nicolai Jørgensen skadet igen