• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Anders Dehn

Træner bekræfter: Arnesen forsøgte at hente Kudus i FC Nordsjælland

Foto: Getty Images

Allerede i foråret talte Frank Arnesen med Mohammed Kudus' folk om et muligt skifte til Feyenoord. Men klubben har fået sin transferstrategi ødelagt af coronapandemien.

Af Anders Dehn

Det var meningen, at Feyenoord skulle forstærke sig i alle kæder i 2020, men klubben har været bundet på hænder og fødder, mener cheftræner Dick Advocaat. Derfor endte transferstrategien med at være lige til at smide ud af vinduet.

En af de spillere, som Feyenoord ville have fat i, var Mohammed Kudus i FC Nordsjælland. Klubbens danske tekniske direktør, Frank Arnesen, forsøgte da også, men blev overhalet af coronapandemien.

Læs også:"Feyenoord havde FC Nordsjælland-spiller på listen"

Den betød, at klubben mistede en række indtægter, og i stedet for at bruge penge på nye spillere måtte Feyenoord prioritere at have penge til at betale sine medarbejdere. Det siger Dick Advocaat i et interview med Algemeen Dagblad.

- I februar ville vi have en spiller til hver kæde, som var bedre end det, vi havde i forvejen. Frank Arnesen talte for eksempel med rådgiverne for Mohammed Kudus, som er skiftet til Ajax. Så kom coronakrisen, og Feyenoord var nødt til at sørge for, at vi kunne beholde alle ansatte, siger Advocaat.

Læs også:Efter skadespause: Nicolai Jørgensen er tilbage på træningsbanen

I stedet solgte FC Nordsjælland rigtig nok Kudus til Ajax, hvor den tidligere Superliga-spiller fik en lovende start på tilværelsen, men i sidste uge fik sat en brat stopper for de gode tider. En alvorlig knæskade betyder, at der venter flere måneders pause.

Det var dog ikke sådan, at Feyenoord slet ingen spillere kunne købe i sommer. Klubben hentede seks forskellige spillere, men ingen kostede i nærheden af de angiveligt 67 millioner kroner, Ajax betalte for Kudus.

Læs også:Frustreret Feyenoord-chef bekræfter: Nicolai Jørgensen skadet igen

Læs også:Tidligere stjerne: Nicolai Jørgensen er stadig Feyenoords bedste angriber

Læs også:FCN-træner: Han må ikke blive en gammeldags, hollandsk wing

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus