• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Tidligere stjerne: Nicolai Jørgensen er stadig Feyenoords bedste angriber

Foto: Getty Images

Roy Makaay ærgrer sig over den Nicolai Jørgensens mange skader, da danskeren ellers er Feyenoords bedste angriber.

Af Victor Risager

Nicolai Jørgensen var i weekenden i aktion for Feyenoord, og det blev en blandt oplevelse. Den danske angriber scorede sit første sæsonmål, inden han umiddelbart efter måtte lade sig udskifte med en skade.

Skader har i store dele af de forgangne sæsoner drillet Nicolai Jørgensen, og det ærgrer den tidligere hollandske stjerne Roy Makaay.

Læs også:Frustreret Feyenoord-chef bekræfter: Nicolai Jørgensen skadet igen

Roy Makaay var nemlig angrebstræner for Feyenoord indtil 2019, og her har han altså arbejdet tæt sammen med Nicolai Jørgensen, som han stadig ser som klubbens bedste angriber. Det er blot skaderne, der holder ham tilbage, siger Makaay i et interview med Telegraaf.

- Det er virkelig ærgerligt. Så surt. Hver gang Nicolai vender tilbage til holdet, får han et tilbageslag eller bliver skadet igen. Det gør en fortvivlet. Jeg synes især, det stinker for ham, fordi jeg har arbejdet med ham i alle disse år, og jeg ved, hvor meget han vil vise sig frem. Vi klikkede fra dag ét.

Læs også:Elmander er blevet træner: En positiv indsprøjtning

- Disse perioder med få mål skyldes i mine øjne primært hans skader. For mig er der stor forskel i forhold til at spille hver uge og ikke præstere. I så fald kan et nyt miljø være godt. Men jeg tror ikke, at det er tilfældet for ham. Nico er stadig den bedste angriber i Feyenoord med hensyn til kvalitet, siger Roy Makaay til Telegraaf.

Foruden Jørgensen råder Feyenoord over 20-årige Robert Bozenik til angrebspladsen. 

Roy Makaay scorede selv et hav mål i sin aktie karriere, hvor han spillede for Vitesse, Tenerife, Deportivo La Coruna og Bayern München, inden han spillede karrierens sidste sæsoner i Feyenoord.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020