Video : Tipsbladet
Benelux

"Feyenoord havde FC Nordsjælland-spiller på listen"

Hollandske Feyenoord var angiveligt meget interesseret i Mohammed Kudus i løbet af sommeren, men han valgte at tage til AFC Ajax.

Feyenoords tekniske direktør, Frank Arnesen, har tidligere talt om, hvordan det er svært at hente spillere i Danmark, fordi spillerne håber på at skifte til AFC Ajax.

Sådan gik det, da Feyenoord var interesseret i AC Horsens' Jeppe Kjær, og det lader også til at være tilfældet omkring midtbanespiller Mohammed Kudus.

Ghaneseren har lige nu meget stor succes i AFC Ajax, og han ligner ikke en spiller, der har haft brug for at vænne sig til tempoet i Holland. Senest scorede han og stod for to oplæg, da Ajax vandt med 5-1 over Heerenveen, og 19-årige Kudus er blevet fast mand i startopstillingen hos Ajax.

Læs også:Feyenoord-boss må se passivt til: Danmark er et lukket marked for os

Men det var også en spiller, som Feyenoord håbede på at hente. Desværre kunne Frank Arnesen og ledelsen ikke få midtbanespilleren til Holland, blandt andet fordi coronakrisen har presset klubben på pengepungen. Klubben brugte færre penge i det overståede vindue, end Ajax brugte alene på Kudus.

- Før coronakrisen havde Feyenoord en plan klar. Dette er ikke Feyenoords plan, siger Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka til Fox Sports og forklarer:

- De havde Kudus på listen - en spiller, som Arnesen kender meget godt. De har også overvejet Veerman og Ejuke.

Læs også:Transfervinduet er lukket: Her er de største danske køb og salg

En af årsagerne til, at det blev skidt i løbet af vinduet for Feyenoord var, at man troede, man kunne sælge til store penge, men markedet forsvandt på grund af krisen, mener Feyenoord-kenderen.

I stedet måtte man altså se både Jeppe Kjær og Mohammed Kudus skifte til AFC Ajax, hvor sidstnævnte har voldsom stor succes for tiden.

Læs også:Her er spillerbudgetterne i Superligaen 2020/2021

Læs også:Nicolai Jørgensen udgik skadet under opvarmningen inden Feyenoord-sejr

Læs også:Avis: Premier League-klubber har set nærmere på Lyngby-talent