Video : Tipsbladet
Benelux

Ny melding: Delaney fik ikke et tilbud fra FCK

Anderlecht-cheftræner Brian Riemer afviser nu, at Thomas Delaney skulle have modtaget et tilbud fra FC København, inden den rutinerede midtbanespiller valgte at skrive under med den belgiske klub.

Det efterlod en del FC Københavns-fans ganske skuffede, da Thomas Delaney tidligere på ugen valgte at fortsætte karrieren i Anderlecht. 

I den belgiske klub afviser cheftræner Brian Riemer dog, at der har været en decideret kamp med de danske mestre om Thomas Delaneys signatur. 

- Jeg har ikke stjålet fra nogen. Thomas er en person, der har det største hjerte for FC København. Jeg ved også, at der er i fodbold altid er to sider af samme sag. Jeg tror ikke, at der rigtig var en kamp med FC København. Ud fra det, jeg har hørt, var der ikke noget tilbud fra FC København, lyder det, ifølge Sudinfo, fra Brian Riemer. 

Den udmelding står lidt i kontrast til udmeldingen fra Peter Christiansen tidligere på ugen, hvor FC Københavns sportschef svarede ja til, at "Løverne" havde givet Thomas Delaney et lukrativt tilbud

Ifølge Brian Riemer kan Thomas Delaney få debut for Anderlecht i søndagens hjemmekamp mod Charleroi. 

- Han er klar. Vi ville virkelig gerne have Thomas. Jeg har kendt ham, siden han var 16 år, fra vores fælles tid i FC København. Han er en sand leder på banen. Han vil være i stand til at kontrollere midtbanen, både med og uden bolden, siger Riemer. 

- Han vil også være i stand til at komme ind i modstanderens felt. Vi har manglet spillere, der kan hjælpe de andre spillere. Hans enorme erfaring fra år tilbragt i store ligaer og fra landsholdet vil hjælpe os. 

Thomas Delaney har også selv sat ord på skiftet til Anderlecht. Det kan læse om HER