Video : Tipsbladet
Benelux

Peter Hyballa fyret: Miljøet kan ikke repareres

Den skandaleramte træner er blevet fyret i hollandske NAC Breda, og klubbens forklaring kan give en følelse af deja-vu.

Peter Hyballa er igen-igen blevet fyret.

Den skandaleramte fodboldtræner har onsdag formiddag fået sparket i den hollandske klub NAC Breda efter en skuffende start på sæsonen. 

Hyballa har ikke noget godt navn i Esbjerg, hvorfra han blev fyret efter chokerende historier om hans usunde ledelses- og træningsmetoder. Og noget tyder på, at den historie har gentaget sig. 

For i Bredas pressemeddelse lægges der nemlig vægt på et dårligt arbejdsmiljø, som ikke kan repareres. 

- Peter præsterede godt i sidste sæson. Efter hans ansættelse i vinter gik fra 12. pladsen til nummer seks. I sommer styrkede vi truppen og staben for at fortsætte udviklingen. Desværre lykkedes det ikke at bygge videre på det, fordi samarbejdet mellem træneren og hans arbejdsmiljø blev utilstrækkeligt. Som ledelse mener vi ikke, at denne situation kan repareres, siger klubbens tekniske direktør Peter Maas.

Han uddyber ikke, hvad han mener med et utilstrækkeligt arbejdsmiljø.

Peter Hyballa har fra sin tid i Holland trukket overskrifter for sine hårde metoder, som gik ud over en af hans spillere. Læs mere om det her

Han nåede at være i klubben i mere end et halvt år, men nu skal han altså igen på klubjagt. Breda-jobbet var hans tredje siden bruddet med Esbjerg.