Benelux

Rasmussen og Vitesse bider sig fast i topstriden

Vitesse høstede femte sejr i træk i lørdagens hjemmekamp mod Groningen.

Det blev til en smal sejr på 1-0, da Vitesse hjemme tog imod Groningen i Æresdivisionen.

Danske Jacob Rasmussen var med fra start i forsvaret hos hjemmeholdet, som ti minutter før pausen bragte sig i front.

Riechedly Bazoer flugtede bolden op i det højre målhjørne, og via stolpen røg bolden ind i netmaskerne til 1-0.

Bazoers scoring skulle vise sig at blive opgørets eneste mål, hvorfor Vitesse kunne løbe med en smal sejr på 1-0.

Med de tre point holder Rasmussen og Vitesse sig fortsat inde i topstriden i Æresdivisionen, hvor de nu har samme antal point som førerholdet Ajax, der dog har spillet en kamp færre.

Onsdag skal Vitesse igen i aktion i jagten på point, når de gæste Venlo i 19. spillerunde af Æresdivisionen.