• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Lasse Sylvest Mikkelsen

Er Nicolai Jørgensen på vej tilbage i storform?: Hollandsk legende tror på ham

Foto: Getty Images

I argentinske Lucas Pratto har Nicolai Jørgensen fået benhård konkurrence i Feyenoords angreb, men det kan vise sig at være godt for den danske angriber

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Feyenoord præsenterede tidligere på året en konkurrent til Nicolai Jørgensen om den enlige plads i angrebet i form af argentinske Lucas Pratto.

Den tidligere danske landsholdsangriber har været hårdt plaget af skader de seneste sæsoner, men konkurrencen om angrebspladsen kan være det, der får ham tilbage på sporet igen.

I hvert fald hvis man spørger den tidligere hollandske angrebsstjerne Roy Makaay.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

- Jeg synes, at en klub som Feyenoord altid skal have konkurrence foran. Hvis du har en angriber, der ikke præsterer, skal du kunne falde tilbage på et alternativ, siger han til det hollandske medie voetbalprimeur.

Nicolai Jørgensen har haft svært ved at følge op på sin første sæson i Feyennord, hvor han tordnede 21 basser ind i Æresdivisionen, men håbet om danskerens genopblomstring har Makaay hele tiden haft, fortæller han.

- Han har været meget skade, men i testkampen mod Borussia Dortmund (Før sæsonstart, red.) spillede han godt og scorede to gange. Jeg nåede lige at tænke, at det var et springbræt til en fantastisk sæson, men så blev han skadet igen, og 

Læs også:Rasmussen og Vitesse holder sig inde i topstriden

Han er blevet meget skadet. I forberedelsen mod Borussia Dortmund spillede han godt og scorede to gange. Så tænkte jeg: hej, dette er en springbræt til en fantastisk sæson. Men han blev hurtigt skadet igen, og så vidste jeg godt, at det ikke ville blive så fantastisk en sæson.

Men lørdag var danskeren så på pletten igen, da han i Rotterdam-derbyet erstattede klubbens nye argentiner med 20 minutter igen og kvitterede med en 2-0 scoring i dommerens tillægstid.

Jørgensen udtalte efter kampen, at han var glad for konkurrencen i angrebet, og ifølge Makaay kan Prattos ankmst få afgørende betydning for Nicolais Jørgensen genopblomstring.

- Med Prattos ankomst kan han godt blive den gamle Nicolai igen, lyder det fra den tidligere Feyenoord-angriber.

Læs også:Stortalentets deroute: Fra Real Madrid til den spanske fjerdedivision

Læs også:Ajax var på vej mod nederlag: Nyindkøb fik stor betydning

Læs også:Dansker finder ekstra motivation med ny angrebskonkurrent

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus