• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Retur til Superligaen? Tidligere OB'er får ikke forlænget i Holland

Retur til Superligaen? Tidligere OB'er får ikke forlænget i Holland
Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Groningen har meldt ud på sin hjemmeside, at man ikke har i sinde at forlænge aftalen med forsvarsspiller Kasper Larsen, der løber ud til sommer.

Af Kenneth Jensen

Den tidligere OB'er Kasper Larsen kan godt begynde at se sig om efter en ny arbejdsgiver, for med lidt mere end tre måneder igen af danskerens aftale med FC Groningen har klubben allerede besluttet sig for ikke at forlænge aftalen med den 25-årige forsvarsspiller.

Det skriver FC Groningen på sin hjemmeside.

Kasper Larsen er i øjeblikket i gang med sin tredje sæson i klubben, og Groningen havde option på et år mere, skulle klubben ønske at beholde ham, men den option har klubben valgt ikke at udnytte, står der på hjemmesiden, hvor det også fremgår, at beslutningen skulle tages inden 1. april 2018.

Kasper Larsen har indtil videre spillet 52 kampe for FC Groningen, men det er i denne sæson blot blevet til otte kampe i den bedste hollandske række.

Det er flere skader, der har holdt Kasper Larsen fra banen i denne sæson, for han har gennem sin tid i Groningen været fast mand for klubben. To gange har han siddet ude med problemer i foden, og på det seneste har det været den ene akillessene, der har givet problemer.

Ikke siden februar har danskeren spillet, og ifølge Transfermarkt har han misset 13 kampe i den bedste hollandske række på grund af skade.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.