Benelux

Roser Daramy efter scoring: Vi har brug for ham

Mohamed Daramy får rosende ord med på vejen af Erik Ten Hag efter danskerens første Ajax-scoring.

Lørdag aften kom Mohamed Daramy på måltavlen for første gang som Ajax-spiller, da han få minutter efter sin indskiftning i anden halvleg scorede i storsejren på hele 9-0 over Cambuur.

Målet var et flot et af slagsen, hvor han først tabte bolden, men via et insisterende genpres vandt den tilbage, for siden at spille et-to med en holdkammerat og til sidst smække bolden over nær fjerneste stolpe.

Et mål, som man sagtens kunne have forestillet sig, at han også havde scoret i FC København-trøjen.

Efter kampen var hans manager Erik Ten Hag også ude med rosende ord til danskeren.

- Du spiller fodbold for fansene, og det handler om at vise dem loyalitet. Jeg så allerede til træning, at Daramy er en knægt, som i har brug for. Han er stærk, hurtig og har en masse dybde i sig, fortæller Ten Hag til det hollandske medie De Telegraaf

Det var blot anden gang, at Mohamed Daramy var i aktion for Ajax efter sommerskiftet fra FCK. I sidste weekend blev han også skiftet ind til sidst i storsejren over PEC Zwolle.

Ajax har hentet 13 point i de første fem ligakampe i denne sæson.