Video : Tipsbladet
Benelux

Skov Olsen-nyt: Tager gerne ekstra Brugge-sæson

Andreas Skov Olsen kan godt få tilbud denne sommer, men et skifte er ikke afgørende for ham, forlyder det.

Den danske landsholdsspiller Andreas Skov Olsen har på det seneste været i centrum for rygter om, at han er på vej væk fra Club Brugge. Det behøver dog slet ikke ske for ham denne sommer.

Det skriver det belgiske medie Het Nieuwsblad.

De peger på, at Skov Olsen ikke har noget imod at tage en ekstra sæson i Brugge, selvom det er muligt, at han nok vil modtage tilbud fra andre klubber. Her vil prisen være afgørende for, hvad der kan ske.

Endvidere mindes der om, at han har tre år tilbage af sin kontrakt med traditionsklubben.

Tidligere har der været meldinger om, at Tottenham har været interesseret i ham, og overfor Tipsbladet erkendte offensivspilleren da også, at der havde været noget 

- Måske en lille smule, ja. Ikke noget tæt på overhovedet, lød det fra Skov Olsen, som dog ser den engelske liga som en drømmedestination.

- Jeg vil gerne en dag prøve Premier League. Om der skal et step før det, ved jeg ikke. Men Premier League er vel den bedste liga, og det kunne da være sjovt en dag at prøve sig selv af der. Om jeg skal et andet sted først, eller om jeg skal blive, er svært at sige som fodboldspiller. Man ved aldrig, hvad der sker. Det kan gå hurtigt, og det kan også være, jeg bliver, forklarede han.

Netop det sidste med, at han måske bliver kan altså ende med at blive løsningen.

Dermed er der mulighed for, at han kommer til at møde AGF i Conference League-kvalifikationen. I forhold til aarhusianerne har Club Brugge-træneren allerede rost dem. Læs mere om det her.