Video : Tipsbladet
Benelux

Casper Nielsen presset til sejr: Måske det bedste

Casper Nielsen og Club Brugge skal spille et brag af en topkamp på søndag mod rivalerne fra Anderlecht.

Med to kampe tilbage af den belgiske liga er de to danskerklubber Club Brugge og Anderlecht side om side i toppen med samme antal point. Næste opgør i turneringen er mellem netop de to hold.

Forud for kampen er det Anderlecht, der er på førstepladsen, da de endte bedre i grundspillet, og for den danske Brugge-midtbanespiller Casper Nielsen ser han det som en god ting, at de skal ud og hente en sejr for at tage førerpositionen.

Det fortæller han i et interview med det belgiske medie Het Laatste Nieuws.

- Måske er det bedre, at vi er nødt til at vinde. At vi bare kan spille vores kamp. Jeg tror ikke, det ændrer meget. Vi skal derhen og vinde og vise, at vi fortjener denne titel, fortæller danskeren.

Ved et nederlag på søndag, hvor kampen spilles, vil Club Brugges mesterskabsdrømme endegyldigt være aflivet, mens uafgjort stadig vil gøre det svært. Desuden ser det ud til, at de må undvære angriberen Igor Thiago, som blev skadet og måtte udgå med tårer i øjnene i mandagens kamp.

- Det var ikke sjovt at se. Fingers crossed. Vi håber, at alt går godt med ham, lyder det fra Casper Nielsen.

I mandagens kamp spillede Club Brugge 2-2 od Union SG, og dermed missede de chancen for at tage førstepladsen. Her stod hans danske holdkammerat Andreas Skov Olsen bag begge mål.

Casper Nielsen har spillet 29 kampe i den bedste belgiske række i denne sæson.