Video : Tipsbladet
Benelux

Transfersaga om dansker: De kæmper videre

Dansk midtbanespiller er højt på ønskelisten rundt omkring, men han har endnu ikke fået lov til at skifte.

Han var angiveligt så skuffet over ikke at få lov til at skifte til den belgiske mestersklub Club Brugge, at han gik og hang med mulen, da Union St. Gilloise tog hul på forberedelserne til den nye sæson i den bedste belgiske række.

Drømmen om et stort skifte har midtbanespiller Casper Nielsen, med en fortid i OB og EfB, fortsat, men der er endnu ikke et skifte nært forestående, selv om Union St. Gilloise lader til at have forstået, at man er bedst tjent med at sælge danskeren.

Casper Nielsens skifte til Club Brugge lader dog til at være død, og i stedet er det lige nu Gent, der presser på for at hente ham. Men Casper Nielsen lader til at være mere i tvivl om Gent, der ikke spiller CL i den kommende sæson.

Transfersagaen er langt fra slut, og ifølge Het Nieuwsblad kæmper Gent fortsat for at få danskeren til klubben.

Gents direktør har forsøgt at overbevise danskeren om at skifte til klubben og har været i dialog med den 28-årige midtbanespiller, men Het Nieuwsblad melder, at en transfer fortsat er meget langt væk for Casper Nielsen, hvilket også kan indikere, at han ikke har den store lyst til at skifte til Gent.

Transfervinduet er langt, så Casper Nielsen kan også tillade sig at bevare roen i maven, da han efter en en strålende sæson i fjor har vist sig som en af ligaens bedste spillere.

Danskeren har fortsat et par år igen af sin aftale med Union St Gilloise, og han er eneste tilbageværende dansker i truppen, efter klubben har sagt farvel til stopper Jonas Bager.

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub