Video : Tipsbladet
Benelux

Vild med dansker: Et midterhold uden ham

Anders Dreyer er en af de eneste, der har præsteret tilstrækkeligt for Anderlecht, lyder vurderingen.

Anderlecht har spillet med om det belgiske mesterskab hele sæsonen, men måtte i sidste ende nøjes med en tredjeplads.

Trods de flotte resultater har der imidlertid blæst negative vinde over klubben og holdets spil de seneste uger. Eksempelvis har den tidligere belgiske landsholdsspiller Philippe Albert givet Brian Riemer skylden for, at Anderlecht ikke vandt mesterskabet.

Men kritikken stopper ikke her - og denne gang kommer den fra en lidt uventet kant. På det sociale medie X langer reservespilleren Kristian Arnstads far, Roar Arnsted, nemlig ud efter Bruxelles-klubben.

- Anderlecht dominerede Antwerpen med Kompany for to år siden, men det var ikke godt nok for nogle egoer i klubben. Nu bliver de selv domineret af Antwerpen og spiller kick and rush-fodbold igen. Virkelig enorme fremskridt og et godt valg. Kick and rush ser nu ud til at være klubbens nye DNA. Held og lykke med det, skriver han ironisk.

Han har udelukkende et godt øje til en enkelt spiller på Anderlechts mandskab - og han er dansk.

- Dreyer har været meget god i denne sæson og har scoret på enhver mulighed. Uden ham ville Anderlecht være et midterhold, der har brugt 20 millioner euro på spillere, der er forbi deres bedste alder - bortset fra Dolberg. (Luis) Vázquez er en løber, ikke en fodboldspiller. Fem millioner euro!

Anderlecht sluttede fire point efter Club Brügge på førstepladsen.